фото: pixabay.comЗапочна по-строг контрол за носене на маски в градския транспорт.

...
фото: pixabay.comЗапочна по-строг контрол за носене на маски в градския транспорт.
Коментари Харесай

Проверките за маски започнаха и глобите заваляха

фото: pixabay.com

Започна по-строг надзор за носене на маски в градския превоз. В София те зачестиха в последните дни, а санкциите " заваляха ". Проверки е имало и в заведенията, само че там наручения не са били открити.

От Столичния инспекторат следяха дали на входа на заведенията се ревизира температурата на гостите и дали има дезинфектанти, личният състав дали носи маски или дали кубатурата на пространствата подхождат на броя на хората в тях.

Няма санкционирани нощни заведения, само че много столичани са били глобени поради липса на маски в градския превоз и комерсиалните обекти , предава Българска национална телевизия.

От през днешния ден в продължение на две седмици се затварят всички нощни заведения в София, гласи заповед на шефа на столичното РЗИ. Препоръчва се, работодателите да преценяват опциите за онлайн работа на неговите чиновници. Сред рекомендациите са и онлайн образование на по-големите възпитаници и студентите.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР